Pariz

Nova godina, Francuska

već od 739€

Opis destinacije

Pariz – Poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope. Grad ljubavi, romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris, prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope - Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću. Provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode. Muzej Luvr - nezaobilazna atrakcija za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj, veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti i događajima koji su se tu odigrali i nikako ne propustite Galeriju ogledala. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane i skulpture.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Termin putovanjaHotelUkupna cena po osobi
29.12 - 02.01.2024.Ibis La Defense
Centre 3*
739
30.12 - 03.01.2024.Ibis La Defense
Centre 3*
739€

U cenu je uračunato
- povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa kompanijom Air Serbia
- aerodromske takse (na dan objave programa iznose 93 eur / 95.28 eur, podložne su promeni)
- smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama (trokrevetne sobe - na upit)
- transfer putnika aerodrom -hotel- aerodrom
- troškove organizacije putovanja
- usluge licenciranog vodiča na destinaciji

U cenu nije uračunato
- Međunarodno zdravstveno osiguranje
- Ulaznice i fakultativne izlete
- Individualne troškove putnika
- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz (plaća se na licu mesta, na recepciji hotela) u iznosu od 1.65€ po osobi po noći

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
- Pešačka tura – Prevoz metroom - odrasli 40 €
- Luvr – sa ulaznicom - prevoz metroom 55 € odrasli / 35 € deca
- Versaj – sa ulaznicom za dvorac: 70 € odrasli / 40 € deca
- Moulin Rouge / Crazy Horse - Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea 100 € - 155 € Važna napomena: Crazy Horse je samo za odrasle osobe.
- Krstarenje Senom - 25 € odrasli / 15 € deca

NAPOMENE U VEZI FAKULATATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Realizacija fakultativnih izleta biće uslovljena trenutnom epidemiološkom situacijom i merama koje budu važile u trenutku putovanja.

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 40% od cene aranžmana

POPUSTI:
- Deca 0 – 2 godine plaćaju 29 € u u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
- Deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)
Ibis La Defense Centre 3* , www.ibis.com

Nalazi se u srcu Defansa, savremene gradske četvrti, preko puta metro stanice Esplanade de la Defense.
Hotel ima 286 soba sa kupatilom sa fenom, telefonom, Wi–Fi internet (na zahtev uz doplatu), SAT TV.
Kontinentalni doručak – samoposluživanje.
Organizator putovanja zadržava pravo zamene ovog hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenog hotela.
1.dan BEOGRAD - PARIZ
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Let direktno za Pariz kompanijom Air Serbia. Sletanje na aerodrom. (vreme leta pogledati u tabeli). Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

2. dan PARIZ – PEŠAČKA TURA - PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja pešačke ture po Parizu. Poseta najstarijim delovima Pariza, krajevima grada gde se još uvek može osetiti duh viševekovne istorije. Obilazak počinje sa Montmartrom, crkvom Sakr Ker, najposećenijom tačkom Pariza,gde su živeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX veka. Potom obilzak najlepšeg parka u Parizu - Luksemburškog parka sa istoimenom palatom. Obilazak Panteona, 
Sorbone, bulevara St.Germain, šetnja kroz Latinski kvart i obilazak katedrale Notr Dam. (obilazak metroom). Noćenje.

3.dan PARIZ – LUVR – PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Luvr - jednog od najčuvenijih, najstarijih i najbogatijih muzeja na svetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskih majstora, galerija „Mediči“ sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”. Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, koja je kasnije poklonjena kralju i u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Noćenje.

4.dan PARIZ – VERSAJ – PARIZ
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome se nalazila rezidencija kralja Luja XIV – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

5.dan PARIZ - BEOGRAD
Doručak. Odjava iz sobe. Slobodno vreme do transfera. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa kompanijom Air Serbia (pogledati vreme leta u tabeli). Dolazak u Beograd. (Kraj usluga)
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do:
Za polaske od 1.4.2023. do 1.6.2023......................................15.8.2023.
Za polaske od 1.6.2023. do 1.10.2023..................................15.12.2023.
Za polaske od 1.10.2023. do 31.12.2023...............................15.12.2023.
- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

VT

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama